Website design op maat.

Een SEO geoptimaliseerde website op maat van uw behoeften. Een persoonlijk en uniek website design voor uw onderneming of online project. Neem contact met ons op en laat uw onderneming groeien.

Trek meer klanten aan en laat uw website op maat maken.

8 + 5 =

Wat voor website design krijgt u?

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften voor zijn website design. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende mogelijkheden voor uw project.

Basic

Onze basic websites zijn ideaal om met van start te gaan. Met onze middelen en advies heeft u alles wat u nodig hebt om uw website aan te passen en uit te breiden.

Full service

Heeft u zelf geen tijd of wilt u simpelweg uw tijd liever investeren in uw core bussines? Geniet dan van onze full service. Met onderhoud, nieuwe content en basic SEO ondersteuning.

Op maat gemaakt

Uw website vertegenwoordigd uw onderneming of project. Daarom zullen wij nauw met u samenwerken om uw project uniek te maken. Neem contact met ons op voor meer info.

Trek meer klanten aan en laat uw website op maat maken.

6 + 14 =

SEO geoptimaliseerd website design.

Al onze websites worden geoptimaliseerd voor SEO en verbonden met Google analtics. Zo kunt u optimale zoekresultaten behalen en uw project doen groeien.

Mobiele websites voor elk project.

60% van de zoekopdrachten in alle zoekmachines worden gedaan met een smartphone. Al onze website worden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Waarom een SEO geoptimaliseerde website belangrijk is.

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is kort gezegd het optimaliseren van een website om betere zoekresultaten in de zoekmachines zoals Google te krijgen. Een website die geoptimaliseerd is voor SEO zal dan ook sneller in het oog springen van een potentiële klant. Als u goed scoort bij de zoekmachines, zal u uiteindelijk ook minder kosten hebben om uw website te adverteren. En zal u op termijn meer terugkrijgen voor uw investering.

Elke website die wij maken is dan ook klaar om aan de top van de zoekresultaten te staan. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over ons website design. Of lees meer over SEO en andere nuttige informatie.

Op maat gemaakt dankzij vlotte communicatie.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We zien u natuurlijk graag terugkeren als u behoefte heeft aan een nieuw project. Daarom werken we altijd nauw samen met onze klanten.

Vlotte communicatie en kleine aanpassingen aan uw website zijn dan ook inbegrepen in de totaalprijs. Kom niet voor verrassingen te staan met onze correcte afspraken. 

Behoefte analyse

We kijken eerst wat u nodig hebt en laten u niet achter met nutteloze kosten.

Opbouw en inhoud

Door nauw samen te werken leveren we een website op maat gemaakt af. 

Ontwerp

Een professioneel ontwerp dat past bij de uitstraling van uw onderneming.

Optimalisatie

Als de website naar wens is, zullen wij de laatste optimalisaties uitvoeren.

Waarom kiest u voor ons?

Wij zijn een online marketing bureau in Antwerpen met de kennis om uw onderneming online te laten opvallen. Wij leveren onze diensten snel af en communiceren vlot over uw online marketing project of website design. Maak snel een afspraak voor meer info.

Professioneel website design

Professioneel website design, geoptimaliseerd voor SEO.

Website voor elk apparaat

Geoptimaliseerd voor elk apparaat, mobiel en desktop.

Vlotte communicatie

Nauwe samenwerking en vlotte communicatie.

Unieke en hoogwaardige website

Unieke en hoogwaardige content en backlinks.

In slechts 3 stappen naar betere zoekresultaten, meer website bezoekers en meer klanten.

Bent u klaar voor betere zoekresultaten, meer website bezoekers en meer klanten? Plan vandaag nog een afspraak en ontdek want wij voor u kunnen betekenen. Wij zullen uw website grondig analyseren en samen met u de mogelijkheden bespreken.


Maak een afspraak

Zet de eerste stap om online te groeien en maak een afspraak met één van onze specialisten. Deze staat klaar om voor u een strategisch plan uit te werken.

Strategisch plan

Één van onze online marketing specialsten zal uw onderneming analyseren en een strategisch plan uit werken om resultaten te behalen. 

Resultaat gedreven

Eens een stragisch plan is opgemaakt, zullen wij voor u aan het werk gaan om de gewenste resultaten te behalen. Met onze maandelijkse analyses zullen wij onze strategie blijven verbeteren.

Meer online marketing Informatie

Een website design kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten. Om toch al een idee te hebben van hoe een website er uit zal zien, kunt u alvast voorbeelden bekijken.

Om goed te scoren in de zoekresultaten moet u rekening houden met verschillende aspecten binnen online marketing. Lees op het onderstaande blogbegricht meer over de verschillende technieken.

Uw website heeft als doel verschillende websitebezoekers te verleiden om klant te worden. De klantreis zal uw bezoekers filteren en alleen de geïnteresseerde bezoekers met u in contact brengen.

7 + 3 =

Adres

2100 Antwerpen

BE 0670 522 002

(+22) 123 456 7898

info@upsalesseo.com

Bel